DECKI ULIJEVAJU

Prijave za 14 HMF

rujan 5, 2016 Objavio admin - Nema komentara

Poštovani izlagači i prijatelji festivala,
bliži nam se najveći, najdraži i najkreativniji festival u regiji. Festival koji diše i hrani se kreativnošću, festival kojeg se uvijek nestrpljivo čeka i za koji se izlagači spremaju cijelu godinu. Festival koji ponosno nosi titulu „ Praznik za oči i dušu “.
Ove godine festival se tradicionalno održava u Puli, u prekrasnom zdanju Doma hrvatskih branitelja. Termin ovogodišnjeg festivala je od 04.- 06.11. 2016. Izlaže se u pet velikih sala.
PRIJAVE ZA SUDJELOVANJE SU U TIJEKU, Ispunite online prijavu , na Facebooku: https://www.facebook.com/pages/HAND-MADE-FEST/ ili možete zatražiti putem e-maila: handmadefest@gmail.com ; razvoj@net.hr
HAND MADE FEST prvi je festival takve vrste u zemlji koji svojom jedinstvenošću, idejom, sadržajem i ciljem zauzima zavidno mjesto među sličnim manifestacijama. Festival je nezaobilazna stanica za izlagače i posjetitelje svih dobnih i interesnih skupina ljudi.
Dvanaest održanih festivala potvrdilo je potrebu za kreativnim stvaralaštvom, poticanjem i promocijom izrade rukama ( Hand made ), očuvanjem tradicijskih obrta i zanata, umjetnošću, hobijem, dizajnom, aranžiranjem, modernom umjetnošću, amaterizmom, proizvodnjom i ostalim sadržajima.
OVE GODINE FESTIVAL ĆE UGOSTITI PREKO 200 IZLAGAČA IZ CIJELE HRVATSKE, KOJI ĆE IZLAGATI I FINALIZIRATI SVOJE PROIZVODE ILI USLUGE NA « LICU MJESTA »

SUDJELOVATI MOGU SVI KOJI SU KREATIVNI ILI SE TAKO OSJEĆAJU.
Izlagače grupiramo po specifičnosti izrade, proizvodima ili uslugama koje predstavljaju :

Slobodni umjetnici, hobisti , rukotvorci, kreativci, amateri
Proizvođači unikatnog nakita
Tradicijski i umjetnički obrti
Proizvođači suvenira, ukrasa i uporabnih predmeta
Umjetničke, proizvodne i tradicijske udruge
Aranžeri, dekorateri, dizajneri, Slikari, kipari, staklari, lončari, stolari, čipkarice
Proizvođači tradicionalne hrane i pića ( med, sir, ulje, pršut, kolači, vina, likeri, džemovi…)
Proizvođači i prerađivači bilja ( lavanda, kreme, ulja, sapuni… )
Oblikovanje frizura, noktiju, tetoviranje, oslikavanje na tijelu
Performance majstori i ostalo

Prijave za sudjelovanje na 14. Hand made fest-u su u tijeku.

Kreativni ste, želite predstaviti svoje proizvode ili djela?

Tu smo i čekamo vašu prijavu. Ispunite online prijavu ili kontaktirajte nas e-mailom na : handmadefest@gmail.com ; razvoj@net.hr ili telefonom na : 098/9311867, 099/8181100.